Logo Yachtbrokers

Yacht brokers' verhaal

Ik weet het nog goed: het spelen in de slootswal of het vissen in het kanaal vlakbij ons huis. De waterkant heeft altijd mijn aandacht getrokken. Elk weekend, voornamelijk op zondag, gingen we als gezin varen met onze houten motorboot genaamd de 'Bromvlieg'. Natuurlijk moest dit bootje jaarlijks worden onderhouden en vond ik het prachtig als mijn vader de boot aan het lakken was.

Wat mij het meest is bijgebleven is de grote lakkwast en de geur van bootlak. Een paar jaar later kwam er een kotterjachtje met een zeilboot. Zeilen heb ik zoals vele andere jongens geleerd van mijn ooms. De meeste weekenden gingen we er dan ook samen op uit. Niet alleen in de weekenden, maar ook tijdens de vakanties waren we veel bij de boot.

Het heeft me gebracht waar ik nu sta: een service gerichte jachtmakelaardij, een groot netwerk aan specialisten, vele tevreden klanten en 20 jaar commerciële ervaring.

De boten die ik in bemiddeling krijg worden verkocht aan watersporters in Nederland en heel Europa. Voor boten die naar andere Europese landen gaan, regel ik vaak het transport in opdracht van de nieuwe eigenaar. 

Wat ik vaak van mijn klanten hoor is dat ik een betrokken jachtmakelaar ben. Bent u op zoek naar een jachtmakelaar? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik help u graag met het vinden van uw droomjacht of bij de verkoop van uw boot!