Logo Yachtbrokers

Boot kopen bij specialist | Tweedehands

Tweedehands boot kopen: wij navigeren u graag bij het kopen

Geïnteresseerd in het kopen van een boot of jacht? Lighthouse Yacht Brokers begeleidt en adviseert u graag tijdens het gehele project. Van a tot z kunt u rekenen op de professionaliteit van onze dienstverlening. Het doel: uw wensen omzetten in een passend en gedegen boot of jacht aanbod. Zo kunt u de perfecte boot kopen.

Een boot kopen: onze professionele werkwijze

Wil ut een boot kopen? Wij hanteren een vaste manier van werken. Hieronder vindt u een korte samenvatting over de professionele werkwijze die hoort bij het kopen van een tweedehands boot.

  1. Oriënterend/ intake gesprek
  2. Uw wensen helder in kaart brengen
  3. Voorzien in passend aanbod
  4. Regelen van proefvaart 
  5. Formeren van bieding strategie
  6. Opstellen koopovereenkomst
  7. Keurig afhandelen administratie

De koopovereenkomst bij Lighthouse Yacht Brokers

Na acceptatie van het bod, zullen wij de overeenkomsten opstellen voor het kopen van de tweedehands boot of jacht. Beide partijen hebben hierna nog de kans om eventuele onduidelijkheden op te helderen. Vervolgens wordt de definitieve (ver)koopovereenkomst voor de boot opgesteld. Het notarieel vastleggen van het kopen van een boot behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Waarom een boot kopen bij ons? 

Waarom u ons in moet schakelen bij het kopen van een boot? Daar zijn verschillende redenen voor. 

Voorzien van een breed netwerk

Tijdens het eerste intake gesprek willen we uw voorkeuren zo duidelijk mogelijk op papier zetten. Zo weten we zeker dat u de juiste boot kunt kopen. Mocht ons huidige aanbod echter niet toereikend genoeg zijn, dan gebruiken wij ons brede netwerk en contacten om u de juiste boot of jacht aan te bieden. Wij zorgen dat u de perfecte boot kunt kopen.

Een waterdicht advies

Bi het kopen van een boot laten wij niks aan toeval over. Bij Lighthouse Yacht Brokers bent u verzekerd van betrouwbaar en gedegen advies. Alles gebeurt in goed en transparant overleg. Zo bent u altijd op de hoogte van de ondernomen en nog te nemen stappen. Uiteraard gebeurt niets zonder uw volledige goedkeuring.

Een boot kopen? Neem contact met ons op

Wilt u wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen of advies!