Logo Yachtbrokers

Niets is mooier dan tijdens de zonnige dagen van het jaar in alle rust en stilte over het water te dobberen in een boot of jacht. Steeds meer mensen ontdekken het plezier van het bootje varen wat betekent dat tweedehands boten niet aan te slepen zijn. Wanneer u overweegt om een boot of jacht te kopen, dan bent u van harte welkom bij Lighthouse Yacht Brokers. Wij begeleiden en adviseren u tijdens uw zoektocht graag van a tot z. Op die manier kunt u altijd rekenen op een professionele dienstverlening waarmee wij uw wensen omzetten in een passend en gedegen boot of jacht aanbod. Alleen door onze krachten te bundelen, lukt het om dé perfecte boot te kopen. 

Schakel Lighthouse Yacht Brokers in als aankoopmakelaar 

Het kopen van een boot is voor veel mensen een spannende ervaring. Er komen namelijk allerlei zaken bij kijken waar u ongetwijfeld niet of nauwelijks kaas van heeft gegeten. Hierdoor kan het gebeuren dat u tijdens uw zoektocht naar een boot of jacht niet meer precies weet waar u op moet letten. Om het aankoopproces van een eigen boot gemakkelijker te maken, doet u er verstandig aan door de aankoopmakelaars van Lighthouse Yacht Brokers in te schakelen. Wij zijn als sinds 2005 actief en hebben al meer dan 100 boten samen met onze klanten gekocht. Niet voor niets zijn wij al jaren een betrouwbare partner voor de aankoop van boten in heel Nederland.

Maak al uw wensen en voorkeuren kenbaar 

Wanneer u ervoor kiest om met behulp van onze aankoopmakelaars een boot te kopen, dan gaan wij graag allereerst met u om tafel. Tijdens het eerste intakegesprek willen we uw voorkeuren zo duidelijk mogelijk op papier zetten. Denk hierbij onder andere aan het soort boot, de gewenste grootte en de benodigde accessoires. Door al uw wensen aan ons uit te spreken kunnen wij binnen ons huidig aanbod aan tweedehands boten zoeken naar de perfecte boot.

Mocht ons huidige aanbod niet toereikend genoeg zijn, dan gebruiken wij ons brede netwerk en contacten om u de juiste boot of jacht aan te bieden. Op die manier zorgen wij ervoor dat u ten alle tijden de perfecte boot kunt kopen. Heeft u inmiddels een boot op het oog? Dan gaan wij graag samen met u bij de verkoper langs om de boot gronding te inspecteren op eventuele schade. Wel zo gemakkelijk!

Ontdek onze professionele werkwijze 

Bent u vastberaden om een boot te kopen, zodat u tijdens de zonnige dagen van het jaar naar hartenlust kunt rondvaren? Dan is de kans groot dat u overweegt om met ons in zee te gaan vanwege onze professionele werkwijze. Bij ons bent u altijd verzekerd van de onderstaande werkwijze bij het kopen van een tweedehands boot: 

  • Oriënterend/ intake gesprek 
  • Uw wensen helder in kaart brengen 
  • Voorzien in passend aanbod 
  • Regelen van proefvaart  
  • Formeren van bieding strategie 
  • Opstellen koopovereenkomst 
  • Keurig afhandelen administratie 

Geniet van een waterdicht advies

Bij Lighthouse Yacht Brokers begrijpen wij als geen ander dat het kopen van een boot niet iets is dat u regelmatig doet. Daarom geniet u bij ons niet alleen van een professionele werkwijze, maar laten wij ook niks aan het toeval over. Dit betekent dat u bij ons ervan verzekerd bent dat u ten alle tijden betrouwbaar en gedegen advies krijgt tijdens uw zoektocht. Alles gebeurt in goed en transparant overleg met u, zodat u altijd op de hoogte bent van de ondernomen en nog te nemen stappen. Hierbij gebeurt er niets zonder uw volledige goedkeuring.  

Wij regelen de koopovereenkomst voor u  

Hebben wij namens u een bod geplaatst op een boot of jacht? Dan is het belangrijk om tw weten dat wij, na de acceptatie van uw bod, de koopovereenkomst opstellen voor het kopen van de tweedehands boot. Op die manier hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Nadat de koopovereenkomst is opgesteld, hebben beide partijen nog de kans om eventuele onduidelijkheden met elkaar te verhelderen. Hierna maken wij een definitieve koopovereenkomst voor de desbetreffende boot of jacht. Wilt u het extra goed regelen? Dan is het mogelijk om de koop van de tweedehands boot notarieel vast te laten leggen.

Schroom niet om contact met ons op te nemen 

Overweegt u om een boot te kopen en wilt u graag wat meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen of advies. Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen. De koffie staat alvast klaar!