Logo Yachtbrokers

Jachtmakelaar Lighthouse Yacht brokers

Jachtmakelaar met passie voor boten

Jachtmakelaardij Lighthouse Yacht brokers is het adres als u ondersteuning wilt bij het aan- of verkopen van een zeiljacht, motor- of tourboot. De makelaar die u voorziet van een transparant, duidelijk en professioneel advies. 

‘’The Lighthouse Yachtbrokers gaat net iets verder
dan andere jachtmakelaars’’

Jachtmakelaar voor moderne watersport

Lighthouse Yacht brokers is een jachtmakelaardij die gespecialiseerd is in het bemiddelen van aan- en verkoop van boten en jachten voor de moderne watersporter. Sterke punten van ons zijn dan ook u te voorzien van een professionele en kwalitatieve begeleiding tijdens het aan- of verkooptraject. Uw wensen en zorgvuldige afhandeling staan bij ons centraal. 

Nationaal en internationaal inzetbare jachtmakelaar

Lighthouse Yacht brokers is een inter- en nationaal ondernemende jachtmakelaar. We begeleiden en bemiddelen u gedurende het hele proces in het verkopen van uw boot of jacht vanaf uw ligplaats. Hierdoor kan Lighthouse Yacht brokers een zeer concurrerende courtage met u afspreken. 

Uw jachtmakelaar in Drenthe 

Niks is fijner dan het gevoel van vrijheid ervaren op het water. Bij Lighthouse Yacht brokers hebben wij een ervaren jachtmakelaar die met veel kennis en persoonlijke begeleiding klaar staat om u met alle passie rondom het varen te helpen met de juiste service. Met ons brede aanbod in jachten en boten bent u altijd welkom om te komen bezichtigen. Dus sla de armen met ons in en vaar met ons mee in de zoektocht naar uw geschikte boot! 

Onze makelaar helpt u taxeren 

Nieuwsgierig naar de waarde van uw jacht of boot? Onze vakkundige jachtmakelaar helpt u graag met het taxeren van jachtboten, motorboten, sloepen en zeiljachten. Met dank aan onze jarenlange ervaring bent u verzekerd met een nauwkeurig en deskundige waardebepaling van uw jacht.

Veilig, deskundig en vertrouwd transport door onze jachtmakelaar

Tot uw perfecte jacht gekomen? Onze jachtmakelaar is bereid om uw jacht of boot veilig, deskundig en vertrouwd te transporteren naar welke haven dan ook! Met ons uitgebreide netwerk aan contacten, weten wij de geschikte partner in te schakelen die vroegtijdig obstakels en vraagstukken weet te lokaliseren en te voorkomen. Zo brengen wij uw boot naar de juiste locatie.  

Contact met de jachtmakelaar opnemen

Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen! Onze jachtmakelaar bij Lighthouse Yacht brokers, weten wel raad met uw vragen. Dus aarzel niet om ons te contacteren, dan begeleiden wij u het gehele traject!